Sivut

torstai 14. marraskuuta 2013

Haaste: Lampunvarjostin valmis.

Noniin. Kesti hiukka tuon lampunvarjostimen kanssa,tai siis sen kuvan ottamiset ja laittamiset tänne. Nyt se on kuitenkin valmis,ja paikalla :) Ihan kiva siitä tuli. Ensimmäiseksi varjostimeksi. Virheitäkin kyllä tuli,mutta tietääpä seuraavalla kerralla mitä tekee.


Ensimmäisen kerran,kun laitettiin valot päälle olo oli kuin olisi ollut discossa. :) Tunnelma katossa siis!Miulla on ollut muutamia päiviä väsymystä ja flunssainen olo. Eilen mittailin kuumetta, olokin oli sen mukainen. Yrittihän se nostaa kuumeen,mutta eipä nostanutkaan. No tänä aamuna jäi menemättä kouluun. Pakko levätä... Tuntuu tuassiisa,ettei mikään oikein inspaa siellä koulussa. Onneksi kuitenkin ihanat ystävät jaksaa tsempata. <3 Josko mie huomenna kouluun saisin itseni hinattua. Merkonomiksihan tässä yritetään valmistua.

Nyt taidan yrittää tehdä tuota mattoa. Postailen jossain vaiheessa pukinkonttiin tehdyistä jutuista <3

6 kommenttia:

  1. Kiva idis. :) Mun on pitänyt etsiä kirpparilta tms. pöytälampun pohja ja virkata siihen varjostin. Oliko kuinka vaikea saada tasaisesti (ilman kupruilua)?

    VastaaPoista
    Vastaukset
    1. Juu on kyllä. Ja miun tekis mieli lisää tehdä. :) Aika helposti tuli ilman kupruilua. Piti vaan osata hahmottaa silmukoiden määrä. Mutta ois pitäny lisätä silmukoita.Koska noi ketjusilmukka ja kiinteäsilmukka kohdat on vinossa. Eli noi reiät. :/

      Poista