Sivut

lauantai 11. tammikuuta 2014

Kinkut syöty, pommit ammuttu, kouluun palattu.

Nyt on lomat ohitse ja palattu arkeen. En olekkaan pitkilleen kirjoitellut. Oli loma nuista käsitöistäkin :)

Loma meni ihan mukavasti. Tuli käytyä haudoilla Jouluaatto aamuna,sekä siskoni luona. Loppu ilta menikin mieheni äidin tykönä. Kotiin tultiin sitten köllimään ja nauttimaan. <3 Eli rauhaisa Joulu oli.
Meidän Vilikin pääsi tonttuilemaan <3Uusivuosikin vaihtui mukavasti ihanien ystävien kesken. Ilotulitus katsottiin käsikynkkää kaupungilla. Kuvia en kyllä nyt napsinut.Mutta hieno ilotulitus oli. Lisäksi me käytiin mieheni äidin ja lapsien kanssa katsomassa Jari Pekan ilotulitus, joka oli myös kaunista katseltavaa. :)


Koulun penkille ei ollut yhtään kiva palata! Väsytti vain, eikä olisi kiinnostanut pätkääkään.Ja vielä kun iskivät koe paperit heti nenän eteen. Mutta hyvin tässä ollaan arkeen päästy mukaan. :) Uusivuosi, uudet kujeet!

Aloitin toissa iltana keskeneräisen maton tekemisen. Sain mie myös purettua sitä jonkin verran ja eilen sen sain valmiiksi. Tänä aamuna vielä päättelin kuteet ja höyrytin maton. Se tuli yllärinä siskoni tyttärelle omaan ensimmäiseen asuntoon. Paikankin se löysi wc:stä :) Toivottavasti oli mieluisa <3

Tein maton omasta päästä. Kupruilihan se,mutta hyvin tasoittui höyrytyksen jälkeen. Pientä koristusta antaa ristiin kulkevat pylväät. Jotka oli tosi helppo ja nopea tehdä tällä ohjeella: Klik!Olen nyt kaksi päivää ihastellut virkattuja kasseja, meikkipusseja ja tyynyjä. En vain keksi,että mitä tekisin. Haluaisin nopsaan tehdä jotain,että saan tuon korin tyhjäksi nuista violeteista kuteista. Alkaa kyllästyttämään tuo väri :) Minulla on kaapissa odottamassa harmaan tumma ja vaalea kude vyyhdit. :) Niistä ajattelin pari mattoa tehdä keittiöön.

Eikun ideoita etsimään netin syövereistä. Mukavaa viikonloppua! :)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti