Sivut

tiistai 14. tammikuuta 2014

Kun uni ei maistuisi

Otsikko kertoo jo varmaan aika paljon. Olen täällä virkkailemassa :) Ja en millään haluaisi lopettaa.

Haaveilin pitkään Novitan Hanko-Laukusta. Ohjetta yritin sinnikkäästi etsiä netin syövereistä, ja löysin jopa pallukka ohjeen. KliK!
Yritin myös kuvista katsoa, mitenköhän tämä ihana laukku tehdään.

Sitten hokasin! Minähän olen facebookissa virkkaus ryhmässä! Sieltä sai heti samana päivänä apuja! Kiitos siitä kuuluu aivan ihanalle ihmiselle, hän laittoi minulle tämän laukun ohjeen viestinä tulemaan <3 Ihanaa kertakaikkiaan. 

Hehkutin tätä laukkua koulussakin muutamaan otteeseen. (mitäpä minä en hehkuttaisi, jos on käsitöistä puhe). Tänään päivällä aloitin sitä tekemään.


Siinä välissä hieman hiuksiakin värjäilin, taikka siis "blondailin" Ihana ystäväni yllätti minut ja osti miulle Elean vaalennus aineen! <3 Ihana murunen.
Ensimmäistä kertaa tosiaan yritin näitä raitoja tehdä. Odottelin.... odottelin... Ja vihdoin,kun alkoi vaalennusta näkymään huomasin, että piloillehan se meni. Ihan ihmeellisiä kohtia sinne hiuksiin sitten tuli. Manasin mie myös jo ystävällenikin tästä,että en enää ikinä blondaile hiuksiani!
Kuinkas ollakkaan, kohta olin sen väripurkin kanssa kylppärissä. Tunkemassa väriä harjaan ja vetelin sitten ystävän neuvosta joka paikkaan sitä. Ja awot! Ihan kiva tästä päästä sitten tulikin :) hih.

Noh, nyt miekkonen nukkuupi ja minä jämähdin tähän omaan nurkkaukseeni. Kohta tuo laukku onkin valmis <3 Paitsi taidan jättää huomiselle tekemistä vielä. Sen verran mukavaa puuhaa,ja pakko on yritettävä nukkuakkin, jotta jaksaa kouluun huomenna :)


Ai niin, ja taidanpa ottaa vanhat laukkuni hyöty käyttöön, puran niistä ehkäpä vetoketjut sekä jos niissä nyt oli, niin talonmiehen avainrenkaat. Taikka sellaiset metalliset renkaat :)

5 kommenttia:

 1. No ei se kello nyt kovin paljon ollut..ihan normi nukkumaanmeno aika ainakin mulle. ;) Kiinnostaisi tietää millaiset raidat noin tulee? Laukusta tulee varmasti kiva.

  VastaaPoista
 2. Juu ei se sillai ollutkaan paljoa. Ja tuli tuota vielä sängyssä valvottua :D
  Nuista raidoista sen verran,että ihan sormin niitä tein kerroksittain sinne tänne. Tosin olisi pitänyt heti käyttää kaikki aine. Mutta sitten kun laitoin ihan harjalla, niin mukavasti tuli. Ei kyllä niin tasaisin välein. Mutta kivasti korostaapi :) Voisinkin laittaa kuvaa uusista hiuksista joku päivä. Ehkäpä tänään myöhemmin :)

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Niin se harjaraidoitus just kiinnostikin. Kiva jos laitat :)

   Poista
 3. Oi näyttääpä kivalta nuo pallurat :) teet ilmeisesti tuosta Lisa Big-langasta vaikka onkin 'Hanko-laukku'? Mulla nimittäin olis kans tuota lankaa niin mietin että tuleeko siitä hyvä ja napakka, ja mitenköhän paljon tuota lankaa mahtaa kulua kun mulla on kaikki langat eri värisiä :D että tuleeko yhdestä tai kahdesta kerästä mitään,jos tekee hihnat jostain muusta.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Heipsan Mari! Tein juuri postauksen aiheesta! Käyppä vilasee. ;) Mukavan jämäkän tuntuinen tuli laukusta. Luulisin,että ei ihan heti rikki mene :)

   Poista