Sivut

torstai 16. tammikuuta 2014

Laukku Novitan Hanko-laukku ohjeesta

Nyt se on valmis! Ja tuli siitä ihanan lämpöisen näköinen. <3 niin sanotusti talvinen laukku.Lankana käytin Tokmannilta ostettua Red Heardin Lisa Big:ä (alennus 5€/kerä) ja koukkuja n.8 ja 7. Lankaa kului se 400g melkein kaikki. Ja lenkit olkaremmeihin purin vanhasta laukustani, jota ei ole tullut käytettyä. Purin laukusta myös vetoketjun, jotta voisin tehdä samalla tyylillä pienen pussin vaikkapa meikeille.

Suosittelen tätä ohjetta kaikille! Oli todella helppo tehdä. Kiinteää silmukkaa ja pallurat ovat ns. puoliksi tehtyjä pylväitä :)

Laukun tekemiseen taisi mennä about parisen tuntia, jos en hirveästi valehtele :D Saattoi kulua vähän pitempäänkin,koska minulla tuli mutta matkaan pyöröpuikoissa, nimittäin tuolle langalle sopivia minulla ei ollut,tein palmikko kerrokset siis 80cm pyöröpuikoilla paksuutena 3,5 mm. Huh huh. olipahan homma. Olisi palmikko kerroksista tullut nätimmät varmaankin oikean kokoisilla pyöröpuikoilla. Mutta minä kun olen tälläinen hätähousu, enkä mennyt ostamaan oikean kokoisia. Heti piti saada tehtyä valmiiksi! (harjoitus tekee mestarin) ;)Ei kommentteja:

Lähetä kommentti