Sivut

perjantai 17. tammikuuta 2014

*~Meikkipussukka ja muutama kori~*

Aiemmin kerroin,että voisin tehdä pussin meikeille samalla tyylillä kuin Novitan Hanko- laukku. No, minäpä eilen ryhdyin tuumasta toimeen, ja aloin väkertämään. :)


Aloitin pussin samalla tavalla kuin laukun ohjeessa. Mutta lisäyksiä vain 2krs:n ajan. Sitten vain palluraa kehiin ja lopuksi palmikko kerrokset :)

Kaapin perukoista etsin muutaman vuoden takaa ostetut napit, joille tein erikseen  "läpsykät", jotka kiinnitin pussin sisäpuolelle kiinteinsilmukoin. En muistanut kuvaa ottaa valmiista "läsyköistä". Toivottavasti valkenee tulevassa kollaasissa, mitä tarkoitan :D Kysymykset ovat tervetulleita tietenkin.


Ja valmista tuli! Eiks ookkin söpö? <3


Samalla ohjeella ajattelin tehdä myös tyttärelleni laukun <3

Viimeviikolla tein myös muutaman korin. Haluaisin vielä tehdä koreille jotakin koristusta,en vain tiedä mitä. Ja en edes tiedä minnekkä korit ovat tulossa..  Ehkäpä saatan kokeilla, josko opiskelija budjettia saisi suurennettua vähäsen ;)Kohta pitäisi varmaankin lähteä lenkille. Ei vain yhtään innostaisi tuonne hirveeseen pakkaseen lähteä. Koirallekkin voisi tehdä töppöset. Menee nuo lenkitykset välillä 3 jalalla koiralla, kun tassut jäätyy. Joskus on jopa on mennyt etutassuilla pelkästään. :D

Katselin myös kuvia koirien villapaidoista <3 oi että oli ihania. Ja siinähän olisi taas ideaa alkaa turaamaan. ;)

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti