Sivut

keskiviikko 12. helmikuuta 2014

Merkonomiksi yritän opiskella...

Kävin tänään likkojen kanssa koulumme kirjastossa. Joka kerta kun siellä käymme, ryntään yhteen hyllyvälikköön...josta löytynee käsityökirjoja. Kiinnostavia ei ole oikein ollut, mutta tänään oli! Jippii!

Opiskelen merkonomiksi, mutta välillä tuntuu,että kyl nämä käsityöt vie voiton. Saatan viettää useinkin oppitunnin selailemalla erillaisia käsitöitä ja blogeja netissä. Ja sanomistakin siitä on tullut. Tänäänkin tunnilla pyhitin aikani blogiani päivittämällä. Ja niin ne opetukset sitten meni ihan ohi. :D

Arvatkaa kiinnostaneeko Mitt i Prick... ;)
Yhden Illan Käsityöt-kirjasta  löytynee monenmoista pientä kivaa näperrystä. Muutamiin ihastuin,ja haluankin kokeilla näitä jonain päivänä.


Söpöt pyyhenipsukat


Servetti renkaiden tekniikat minua sykähdytti. Ideoita pursuaa: säärystimet, pieni laukku, puhelin pussukka... :)


Harmillista... Tein muuttoa muutamia vuosia sitten. Ja unohdin pilttipurkit vanhaan asuntoon. Soittohan sieltä tuli,että tuutko sie perhana hakemaan nää purnukkas täältä?! No mie kävin, ja tietenkin viskasin ne lasinkierratykseen. Eipä silloin tullut mieleen vaikkapa kerätä talteen korkit niistä. Kirjokivi oiva idea vaikkapa koristeeksi taikka lahjaksi. Miksipä ei vaikka mökin kuistille väriä tuomaan <3Jänöjussi tykkää porkkanaa narskuttaa. Mutta nämä söpöläiset yhdessä avainta koristaa :)


Ystävien kesken iltaa istumaan, mikä sen ihananpaa.Voisin lahjaksi viedä pullon viiniä näinkin ihanalla koristuksella.


Söpöt rusetit.Tee minkävärisiä vain! Hiuspinniksi, rintakoruksi, kissanleluksi <3


Tälläinen postaus tänään. Aiemmin kerroin,että bloggaus intoni on hiipunut, mutta nyt se taas on noussut! Pieni tauko oli tosiaan paikallaan. :) Ja toverit ovat muistuttaneet ihanasti,että aina ei tarvitse olla kirjoittamassa, keskity ja nauti siis. :) Kiitos teille tsempistä <3

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti