Sivut

torstai 6. helmikuuta 2014

Miun viikonloppu alkoi tänään. Joten päätin ottaa pikkaisen itseäni niskasta kiinni ja alkaa touhuamaan blogin kanssa. :)

En ole toviin kirjoitellut... Johtunee siitä,kun ei ole ollut inspistä olleskaan kirjoittaa. Kovasti on tehnyt mieli, mutta sitten on vain jäänyt. Ehkä ihan hyvä välillä taukoakin pitää. Sillä välin kerkiää ahertaa kaikkea muuta.

Kuten vaikkapa maton ja muutaman puhelin pussukan. :) Eräs ilta istuskelin tässä koneen äärellä ja mietiskelin,että mitä ihmettä mie keksin tehdä kuteista jotka ovat kaapissa odottamassa. Selailin kangasaitan sivua, ja sieltä löytyi Pienen Paula-Maton ohje . Muutamia kertoja piti purkaa ja jättää silmukoiden lisäystä vähemmälle. Koska kuteena käytin hieman paksumpaa trikookudetta. Ja vieläpä kaksivärisenä. Mukava siitä tuli,ja nyt matto on makkarissa. Äsken siitä kuvan nappasin. Ja valoistus hieman heikko:Puhelin pussi idea lähti Ravelrystä . Kyselin facebookissa kanssabloggaajilta neuvoa mitä tekisin, kun ei bloggaaminen ole innostanut hirveästi. Ja jos siihen jotain muuta vaikkapa rinnalle.Ravelrya miulle suositeltiin. Ja niinhän siinä kävi,että sinne ravelryyn liityin. Sivustohan on kansainvälinen ja olenkin saanut muutaman ulkomaalaisen ystävän sieltä. Tai siis kaveripyynnön. Vielä ei olla jutusteltu. Kovasti odotan,että pääsen englantia sönköttämään :D

Katselin erilaisia virkkausohjeita ja törmäsin Phone Cozyyn! Aivan ihana! Ihastuin ensisilmäyksellä, ja pakkohan sitä oli ruveta tekemään. Tässä ohje joka englanniksi: Phone Cozy .
Ja tuassiisa muutamien lankojen vaihtojen ja purkamisien jälkeen syntyi hieman lörpäkkä phone cozy:


Lisäksi tein ystävälleni puhelin pussukan omalla ohjeella. Jossa käytin nyppy "tekniikkaa" :) Ohjetta videon kera täällä: Virkattu Nyppy 


Mukavaa viikonloppua! Mie alan nyt näpertää sisko rakkaalle puhelin pussukkaa <3

4 kommenttia:

 1. Hyvän näköisiä pussukoita olet tehnyt. Eikä kukaan odota sun koko aika postaamaan jokaisesta härpättimestä mitä teet ;) Me ei romaheta! Se on semmonen asia jota pittää itelleenkin välillä muistutella.

  VastaaPoista
  Vastaukset
  1. Kiitos :) Juu kiva,että muistutellaan. Ja pitäähän sitä muutakin olla,kuin postausta koko ajan :)

   Poista
 2. Kivan näköisiä pussukoita. Blogitaukokin on joskus paikallaan, välillä sitä haluaa tehdä käsitöitä vain omaksi ilokseen eikä jaksa niitä aina sinne blogiinkaan esille laittaa.

  VastaaPoista